تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات

آش آبغوره و زنجبیل

    آش آبغوره و زنجبیل:

    آش آبغوره و زنجبیل به عنوان منضج داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چهار گانه غلبه بکند، باعث بیماری می شود که یکی از روشهای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف آش می باشد.

    دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود هفت روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چهارده روزه می باشد.

    اگر صفرا به بیمار غلبه کرده باشد سه روز، خون غلبه کرده باشد پنج  روز، بلغم غلبه کرده باشد نه روز، سودا غلبه کرده باشد چهارده روزه توصیه می گردد ودر دوره مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد.

    دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل:

    آش بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات و نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که خوشمزه شود به آن اضافه کنید و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده های غذایی، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید.


    این مطلب تا کنون 76 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : غلبه ,روزه ,کرده ,مصرف ,زنجبیل ,آبغوره ,غلبه کرده ,کرده باشد ,چهارده روزه ,دوره مصرف ,
    آش آبغوره و زنجبیل

تبلیغات


  • Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 31 شهريور 1396

تبلیغات

پارس ایرانیک جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر