خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





آش آبغوره و زنجبیل

    آش آبغوره و زنجبیل:

    آش آبغوره و زنجبیل به عنوان منضج داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چهار گانه غلبه بکند، باعث بیماری می شود که یکی از روشهای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف آش می باشد.

    دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود هفت روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چهارده روزه می باشد.

    اگر صفرا به بیمار غلبه کرده باشد سه روز، خون غلبه کرده باشد پنج  روز، بلغم غلبه کرده باشد نه روز، سودا غلبه کرده باشد چهارده روزه توصیه می گردد ودر دوره مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد.

    دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل:

    آش بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات و نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که خوشمزه شود به آن اضافه کنید و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده های غذایی، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید.


    این مطلب تا کنون 19 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : غلبه ,روزه ,کرده ,مصرف ,زنجبیل ,آبغوره ,غلبه کرده ,کرده باشد ,چهارده روزه ,دوره مصرف ,
    آش آبغوره و زنجبیل

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده